Νέα|Προκηρύξεις

Παρουσίαση του έργου Life+ «Αποκατάσταση των δασών Pinus Nigra στον Πάρνωνα (GR 2520006) μέσω μιας δομημένης προσέγγισης»
01/09/2011

Την Τρίτη 9/8/2011 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καστάνιτσας η παρουσίαση του έργου Life+ «Αποκατάσταση των δασών Pinus Nigra στον Πάρνωνα (GR 2520006) μέσω μιας δομημένης προσέγγισης». Η παρουσίαση του έργου έγινε από τον ξεναγό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Καστάνιτσας κ. Αρβανίτη Διαμαντή, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 2011 στην οποία συμμετείχε ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα & Υγροτόπου Μουστού με μια σειρά δράσεων το διάστημα 30/7 έως 31/8. Την παρουσίαση του έργου παρακολούθησαν περίπου 50 άτομα, κάτοικοι της Καστάνιτσας αλλά και επισκέπτες.

Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα & Υγροτόπου Μουστού με αφορμή τις εκδηλώσεις σχεδίασε και εκτύπωσε ειδικό έντυπο ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης σε 100 αντίτυπα, το οποίο και διανεμήθηκε εξολοκλήρου, δωρεάν, σε κατοίκους και επισκέπτες της Καστάνιτσας. Το έντυπο αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού στη θέση http://www.fdparnonas.gr/el/publications και περιέχει πληροφορίες για το έργο Life+ «Αποκατάσταση των δασών Pinus Nigra στον Πάρνωνα (GR 2520006) μέσω μιας δομημένης προσέγγισης», το διεθνές έτος των δασών, τα δασικά είδη που απαντώνται στον Πάρνωνα, τους κινδύνους που διατρέχουν, αλλά και για το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης, το καθεστώς προστασίας και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Επιστροφή στη λίστα με τα νέα